Adobe Photoshop Elements 2019 på Microsoft Store

adobe-premiere-elements-2019

Adobe Photoshop Elements 2019 finns nu på Microsoft Store. Det populära bildredigeringsprogrammet är en lättare variant av Lightroom. Utmärkt för dig som vill både se alla dina fotografier och redigera dem på samma plats.

Adobe Photoshop Elements 2019 har stöd för Desktop Bridge, vilket betyder att appen – trots att det är ett Win32-program – kan installeras och köras via Microsoft Store. Ett av många program byggt för desktop, men med funktionalitet från Universal Windows Platform.

Desktop Bridget gör att Win32- och .NET-program för desktop kan dra full nytta av alla fördelar med Universal Windows Platform. Det betyder rena installationer, avinstallationer och uppdateringar direkt via Microsoft Store. Dessutom stöd för API:er för Live Tiles, pushnotifikationer och roamin storage.

Sen maj 2017 finns fler än 1 000 desktop-program på Microsoft Store specifikt tack vare stödet för Desktop Bridge. Exempelvis Spotify, Slack och Evernote.

Photoshop Elements på Microsoft Store sen 2016

Adobe är en av de största aktörerna med Photoshop Elements på Microsoft Store. Appen lades till från version 15 under 2016 och har utvecklats stort sedan dess. Här är några av de nyheter som följer med Photoshop Elements 2019.


 • En ny hemskärm som gör att du kommer igång snabbare
 • Nya funktionen ”Auto Creations” som ger personliga resultat just för dig
 • Omdesignad funktion för att skapa fotokollage
 • Förbättrad guidad redigering för bättre resultat
  • Skapa roliga memes
  • Gör multifoto texter
  • Skapa delar av fotografier till en skiss
  • Förfina dina bilder med text och ramar
 • Snabbare och enklare installation, och bättre prestanda kring många funktioner

I skrivande stund finns inte Adobe Photoshop Elements 2019 på den svenska Microsoft Store-sidan. Däremot på den amerikanska, och där är prislappen 99.99 USD, eller cirka 1 100 kronor inklusive moms.

Det är rejält saltad prislapp med tanke på att du kan prenumerera på Lightroom och Photoshop för runt 120 kronor per månad. Alla vill så klart inte prenumerera, men du får enormt mycket för bara strax över hundralappen i månaden.

Läs mer om Adobe Photoshop Elements 2019 på den officiella webbsajten.

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.