5TB lagringsutrymme med Google One

Nu slipper du äntligen välja mellan 2TB och 10T

Google One Logo 2018

Google One erbjuder nu 5TB lagringsutrymme för dig som behöver rejält med plats i din molnlagring.

Tidigare fanns bara två terabyte-alternativ på 2TB respektive 10TB, men nu har Google äntligen förstått att hoppet mellan dem är för stort för många.

Läs mer: Google försämrar Foto-appen – funktioner kräver att du betalar för Google One

För 25 USD per månad eller 250 USD per år så får du 5TB lagringsutrymme (som delas med Drive, Gmail och Foton), tillgång till experthjälp hos Google, möjligheten att lägga till dina familjemdlemmar och mer.

Det ingår även en VPN-tjänst för Android-användare som gör att din integritet på internet förbättras. VPN-tjänsten gör att din enhet använder Googles ip-adress och inte den som internetoperatören ger dig.

Notera att 5TB lagringsutrymme bara är möjligt för dig som har en prenumeration på Google One. Det betyder att du måste vara en privatanvändare då företagskonton inte fungerar med Google One. 

Läs mer: Google vill sänka lönerna för anställda som arbetar hemifrån

I skrivande stund kan inte alla se den nya nivån med 5TB lagring. Vi på Tekniksmart är låsta till nivåerna 100GB, 200GB och 2TB just nu. Den högsta nivån på 2TB kostar 99 kronor per månad eller 999 kronor per år.

Läs mer om Google One och fördelarna här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.