5 månader gratis Apple Music med Shazam för nya användare

Du får två månader gratis om du redan provat Apple Music

apple music logo 2019 1
© Apple

Apple erbjuder nya användare hela fem månader kostnadsfri Music om du använder Shazam. Har du använt Apple Music tidigare så går du inte lottlös utan får två månader helt gratis.

Erbjudandet är enkelt att lösa in. Allt du behöver göra är att gå till den här webbsajten i webbläsaren på din dator och skanna QR-koden med en iPhone eller iPad. Följ instruktionerna på skärmen.

Läs mer: Apple Music helt gratis i 6 månader – om du köper nya hörlurar

Om du läser det här på din mobiltelefon eller surfplatta så är det lika enkelt där. Öppna Shazam-appen på din enhet så blir du presenterad med gratiserbjudandet och kan följa instruktionerna den vägen.

Erbjudandet är ett välkommet komplement till den redan tilltagna provperioden på tre månader som Apple erbjuder för nya Music-användare.

Get & gift up to 5/mo free of Apple Music until 1/31! Download & Shazam a song or visit shazam.com/applemusic. New/eligible subscribers, see terms.

Apple har (och har haft) flera utmärkta erbjudanden för nya och befintliga användare. Ett av de bättre hittills är att alla Playstation 5-ägare får Apple TV Plus i ett halvår. Utmaningen där är att faktiskt få tag på spelkonsolen så klart.

Läs mer: Gratis Apple TV Plus i 6 månader om du har en Playstation 5

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.