40 nya anime-serier till Netflix under 2021

Netflix

Netflix har meddelat att filmtjänster tänker lansera 40 nya anime-serier under 2021. Nyheten kom under Anime Japan 2021 Expo i Tokyo, Japan.

Kommer du ihåg Blood of Zeus som släpptes på Netflix förra året? Om du gör det så är du knappast ensam. Det är en anime-serie som snabbt blev en av Netflix populäraste.


Lästips: Netflix varnar: Dela INTE ditt lösenord med andra

Och det verkar som att serien gav Netflix mersmak, för filmtjänsten meddelade att det kommer 40 nya anime-serier bara under 2021.

Bland annat en adaption av Record of Ragnarok som är en japansk manga. Den släpps i juni och dessförinnan kommer Yasuke, Resident Evil: Infinite Darkness och The Way of The Househusband tidigare under våren.

De 40 anime-serierna är dubbelt så många som Netflix lanserade under förra året. En stark indikation på att filmtjänsten på allvar satsar inom kategorin för anime-serier.

Lästips: Netflix kommer INTE att erbjuda stöd för spatial audio (rumsligt ljud)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.