20 nya avsnitt av Futurama – kommer till Disney Plus

Släpps på Hulu och Disney+ under 2023

futurama philip j fry 2022

Disney har beställt 20 helt nya avsnitt av populära kultserien Futurama. Och de kan landa på filmtjänsten Disney Plus redan under nästa år.

Det skriver webbsajten Deadline som även säger att avsnitten ska visas på såväl Hulu (i USA) som Disney Plus här i Europa. Och glädjande nog är det välbekanta röster som kommer tillbaka.

Läs mer: Disney Plus visar upp nya superhjälteserien Moon Knight (trailer)

Om vi säger att Billy West, David Herman, Katey Sagal, Lauren Tom, Maurice LaMarche, Phil LaMarr och Tress MacNeille gör rösterna precis som tidigare så kanske det inte säger dig något.

Men om vi nämner Philip J. Fry, Turanga Leela, Scruffy, Amy Wong, Morbo, Hermes Conrad och Linda så kanske det ringer några klockor.

En mycket tråkig sak är att John DiMaggio som bland annat röstskådespelade populära karaktären Bender INTE kommer tillbaka till Futurama.

De 20 nya avsnitten kommer att produceras i två omgångar. Det blir den tredje gången som Futurama återuppväcks från de döda efter att ha lagts ner. Något skaparen Matt Groening också kommenterar med ett lite syrligt…

”It’s a true honor to announce the triumphant return of Futurama one more time before we get canceled abruptly again.”

Läs mer: Marvel’s Eternals kommer till Disney Plus den 12 januari (2022)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.