Disney Plus visar upp nya superhjälteserien Moon Knight (trailer)

disney plus moon knight 2022

Den 30 mars har superhjälteserien Moon Knight premiär på Disney Plus. Serien baseras på serietidningen med samma namn och har flera kända namn i huvudrollerna.

Serien handlar om Marc Spector. En tidigare U.S. Marine-soldat som kämpar med en dissociativ identitetsstörning som gör att han har svårt att skilja på vad som är fiktion och verklighet.

Läs mer: Marvel’s Eternals kommer till Disney Plus den 12 januari (2022)

Marc Spector får krafter från en egyptisk mångud och måste kämpa mot nya fasor i sitt liv. Inte bara faktiska fiender, utan även förbannelsen av att ha krafter han inte bett om och inte vet hur han ska kontrollera.

Vi gissar att den här serien kommer att bli riktigt, riktigt bra. Eller som en användare på YouTube kommenterade:

This looks like it’s going to be more of a mind trip than all of the other galactic chaos happening in the Marvel Multiverse

Läs mer: Kolla på Disney Plus med SharePlay idag med iOS/iPadOS 15.2

Moon Knight har flera kända skådespelare

Bland skådespelarna hittar vi bland annat ser vi Ethan Hawke från Training Day, Sinister och Valerian and the City of a Thousand Planets.

En annan känd skådespelare är Oscar Isaac som varit med i filmer som Star Wars: The Last Jedi och Force Awakens, X-Men: Apocalypse och Dune.

Serien har även May Calamawy i en av huvudrollerna. Hon är betydligt mindre erfaren än de ovan nämnda namnen, men känns igen från serier som Ramy, The Long Road Home och Madam Secretary.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.