Withings Body Smart – ny smart personvåg (2023)

Withings Body Smart

Franska företaget Withings har lanserat sin senaste smarta personvåg, Withings Body Smart, som ger användarna möjligheten att få avancerad hälsobedömning i hemmet.

Vågen ger användare vikt- och kroppssammansättningsmått med hög precision och har stöd för upp till 8 användare. Body Smart ger också exakt vikt- och kroppsammansättningsanalys samt avancerade hälsomätningar som hjärtfrekvens, visceralt fett, metabolisk ålder och basalomsättning.

Med hjälp av Withings Precision Techonolgy, en teknik som kombinerar flera frekvenser av bioelektrisk impedansanalys (BIA), viktsensorer med hög precision och avancerade algoritmer, levereras användarna insikter och hälsoanalyser.

Funktioner som Basal Metabolic Rate (BMR) och metabolisk ålder kommer att tillgängliggöras via en automatisk uppdatering från maj i år och framåt. Via LCD-displayen i färg får användarna daglig information som antalet steg, luftkvalitet och väder.

Withings Body Smart är också anpassningsbar och har specifika program för atleter, gravida och även för familjens minsta medlemmar, bebisar. Totalt kan upp till åtta användare läggas till och få individuell information.

Priset för Withings Body Smart är 99,95 euro och vågen finns tillgänglig på hemsidan i svart och vitt.

Withings Body Smart ersätter fjolårets Withings Body Comp.

Via Withings

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.