Vad kostar Google TV? (Här är svaret)

google tv android tv 2022

Google TV är en kostnadsfri mjukvara som medföljer när du köper utvalda modeller av exempelvis TV och mediaspelare. Du kan inte köpa enbart Google TV eftersom det är en integrerad del i den pryl du väljer att köpa.

Uppdatering: Letar du efter pris på Chromecast med Google TV? Du hittar priset här!

Därför ändras också priset stort beroende på vilken mediaspelare eller TV-modell du köper. Du kan skaffa en Chromecast med Google TV för några hundralappar eller en Google TV-kompatibel TV för tiotusentals kronor.

Läs mer: När släpps Google TV i Sverige? (Här är svaret)

Det är jämförelsevis få prylar som använder Google TV idag. Bland annat finns mjukvaran i fjärde generationens Chromecast samt TV-apparater från tillverkare som Sony och Philips.

Google TV finns även som app till Android-telefoner. Du hittar och laddar ner den via Google Play Store.

Tänk på att även om Google TV i sig själv är kostnadsfri att använda så är det inte gratis att använda alla appar som stöds. Använder du Netflix, HBO Nordic, Disney+ eller liknande filmtjänster så måste du betala en månadskostnad för att använda dem.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.