Twitter för iOS får ett mörkt tema kallat nattläge

Twitter Logo 950x500px

Twitter för iOS har nu ett nattläge. Det betyder kort och enkelt att den officiella applikationen får ett tema som är mörkt istället för ljust som är standard.

Tack vare nya temat blir Twitter för iOS lättare att använda i mörka situationer och man slipper dra ner på ljusstyrkan till skärmen.

Just att det är ett nattläge kanske man inte vill dra alltför många växlar på då det stora egentligen bara är att temat är mört. Och det är vad många också föredrar.

För att aktivera nattläget går man till ikonen som ser ut som ett kugghjul för att komma åt inställningarna. Sen aktiverar man bara ”Turn on night mode”. Vill man avaktivera nattläget, ja då gör man om processen bara och slår av den.

Uppdateringen har börjat att rullas ut då den är godkänd av Apple så räkna med att du antingen redan har installerat den automatiskt eller att den kommer inom kort.


Lästips: Twitter lättar på reglerna för inlägg på sajten


Vill du prova nattläget men har inte installerat Twitter för iOS kan du hitta den officiella applikationen på App Store.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.