Trailer till Halloween Ends

halloween michael myers

Halloween Ends är den 13:e och sista filmen om får favoritmaskerade mördare Michael Myers. Jamie Lee Curtis är tillbaka i rollen som Laurie Strode och den här gången tänker hon sätta stopp för Myers, en gång för alla.

Även om filmen är bekräftad att vara den sista i Halloween-serien så är det svårt att tänka sig att Myers skulle stanna i sin grav för evigt. Oavsett hur många gånger han har bränts till aska, huggits i bitar, skjutits och genomborrats av pålar så kommer han alltid tillbaka.

Här är nya trailern för Black Adam (med Dwayne Johnson)

Det är som om helvetet vägrar ta emot honom, och frågan är om Halloween Ends blir den avslutning som vi väntar oss.

Den första Halloween-filmen släpptes i oktober 1978 med John Carpenter som regissör. De två senaste filmerna – Halloween och Halloween Kills – regisserades av David Gordon Green. Det är även han som regisserar Halloween Ends.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One – här är första trailern

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.