The Spider Within: A Spider-Verse Story (gratis kortfilm)

spider man miles morales

The Spider Within: A Spider-Verse Story är ett gratis kortfilm som du ser på YouTube.

Kortfilmen handlar om Miles och de känslor han bär på inombords. Känslor som han samlat på sig i rollen som Spiderman och har svårt att släppa ut, eller överhuvudtaget prata om med andra.

Framför allt handlar berättelsen om hur Miles är i en ständig känsla av flykt och kamp som ställer till det för honom. Rejält.

Lästips: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – släpps till PC

Här ser du The Spider Within: A Spider-Verse Story

Under 5 minuter och 50 sekunder som berättelsen pågår kämpar Miles Morales mot sina tankar och känslor. Låt dig inte luras av att videon är totalt 7 minuter och 14 sekunder, allt efter sexminuterssträcket är musik och text.

The Spider Within: A Spider-Verse Story är regisserad av Jarelle Dampier och storyn skriven av Khaila Amazan.

Lästips: Spider-Man: Miles Morales stöder nu raytracing med 60 fps på Playstation 5

Har du inte spelat Spiderman-spelen för Playstation 5 och PC så kan vi verkligen rekommendera dem. Även Miles Morales-spelet är riktigt bra. De är garanterade att ge dig en schysst spelupplevelse under många timmar, och du kan hitta dem till hyggliga priser eftersom de inte är helt purfärska.

Här är lägst pris på de tre spelen för PS5 idag:

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.