The Legend of Vox Machina – säsong 2 släpps i januari 2023 på Prime Video

the legend of vox machine netflix 2022
Foto: Netflix

The Legend of Vox Machina får en andra säsong och den kommer till Prime Video januari 2023. Redan idag har vi en första trailer att titta på och vi bör förvarna om att serien inte är barnanpassad – strikt rekommenderad från 18 år på grund av det minst sag våldsamt blodiga innehållet.

Serien är en adaption av Kickstarter-projektet med samma namn och följer ett gäng banditer som lite oturligt trampar in i situationer som snabbt stiger dem över huvudet. I första avsnittet så blir gruppen ombedd att undersöka vem eller vad det är som attackerar byar i deras område. När de upptäcker vem (eller snarare vad) det är så följer de efter till dess lya och…ja, du får själv se vad som händer.

Om du vill se första säsongen av Vox Machina så hittar du den på Amazon Prime Video här.

Första säsongen består av 12 avsnitt med varierande speltid från 24 till 28 minuter. De första två delarna – som heter The Terror of Tal’Dorei – i serien hänger ihop som del 1 och 2, så ett tips är att se båda direkt.

Om du vill ha en annan, minst lika våldsam animerad serie att kolla på så kan vi rekommendera Cyberpunk på Netflix. Det är en serie som inte drar sig för att stänka blod lika högt som våra blickar når och även de här serien är så klart rekommenderad från 18 år.

Vill du istället ha tips på bra alternativ som är mer barnvänliga så finns Drakprinsen på Netflix. Fjärde säsongen är på gång och med rekommenderad ålder från 7 år så är den betydligt snällare för barnögon.

Snabba frågor och svar om Vox Machine

När släpptes första säsongen av Vox Machina?

Den första säsongen släpptes under 2022.

När släpps andra säsongen av Vox Machina?

Andra säsongen släpps i januari 2023.

Vilken åldersrekommendation gäller för serien?

Rekommenderad från 18 år.

Var streamar jag Vox Machina?

På Amazon Prime Video.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.