Star Trek Discovery – säsong 5 släpps under 2023 på Skyshowtime

star trek discovery 2022

En första titt på femte säsongen av Star Trek Discovery är släppt. Den korta trailern på under minuten ger oss en blixtsnabb visit i universumet som fångat så många fans hjärtan genom åren.

Trailern släpptes för den amerikanska publiken under Comic Con i New York, men finns tacksamt nog att beskåda på YouTube. Vad som däremot inte finns att beskåda (just nu) är de fyra tidigare säsongerna av serien.

Den finns nämligen inte på svenska Skyshowtime idag. Det finns inga tecken på att den kommer läggas till i framtiden heller, så för dig som är sen in i matchen så kan femte säsongen av Star Trek Discovery också bli din första.

Med det sagt så är Star Trek Discovery så klart inte den enda Star Trek-serien där ute. En snabb koll på Skyshowtime och Netflix avslöjar sex andra serier i universumet som kanske lockar mer.

Vad sägs om sju säsonger med Star Trek The Next Generation som plåster på såren? Eller varför inte tre filmer om Enterprise-rymdskeppet med Chris Pine i huvudrollen?

Här är filmerna på Skyshowtime:

Snabba frågor och svar om Star Trek Discovery

Var kan jag streama Star Trek Discovery säsong 5?

Säsongen släpps på Skyshowtime.

När släpps säsong 5 av Star Trek Discovery?

Vid ett okänt datum under 2023.

Vad kan jag strömma Star Trek Discovery?

Just finns inte serien att strömma i Sverige. Du kan få en påminnelse av Netflix när serien släpps där i framtiden. Håll även koll på Skyshowtime där säsong 5 släpps 2023.

När släpptes Star Trek Discovery?

Den första säsongen hade premiär 2017.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.