Testa de senaste funktionerna i Outlook för iOS — anmäl dig till Office Insider Program

Microsoft Outlook Logo

Nu kan du gå med i Office Insider Program för att testa alla de senaste funktionerna till Outlook för iPhone. Om du godkänns som beta-testare av Microsoft får du regelbundna uppdateringar med nyheter före alla andra, precis som med Word, Excel, PowerPoint och OneNote sen tidigare.

Office Insider Program introducerades i augusti förra året och den första uppdateringen för de som är med i programmet släpptes i januari 2017. Ansökningen till Insider-programmet omfattar inte Outlook per automatik då det är en separat process, och alla är inte garanterade att få komma in.

Du kan skicka in en ansökan till Microsoft via denna webbsajt och blir du godkänn skickas ett e-postmeddelande till din registrerade e-postadress. Denna ger dig tillgång till beta-versionen av Outlook för iPhone via Apples TestFlight-applikation.

I ansökan fyller du i namn och e-postadress, om du använder en iPhone eller en iPad-surfplatta samt kryssar för alla e-posttjänster du använder (exempelvis Gmail, Yahoo och iCloud). Du kan även kryssa för om du redan använder Outlook på datorn, antingen som program eller i webbläsaren.

Listan som du måste gå igenom är inte överväldigande stor, det tar bara någon minut att kryssa för allt.

I skrivande stund omfattas inte Outlook för Android av Office Insider Program, men förhoppningsvis öppnar Microsoft upp för detta inom kort. Vill du testa de senaste versionerna av Word, Excel och PowerPoint på din Android-telefon kan du anmäla intresse för detta här.