Teknikveckans hetaste nyheter – v32 (2022)

teknikveckan
Andrew Neel, Unsplash

Se fler nyheter från teknikvärlden här

Utvalda nyheter

Sennheiser har släppt nya Momentum 4 Wireless

Sennheiser har släppt efterföljaren till populära Momentum 3 Wireless. De nya hörlurarna är en over-ear-modell med helt ny design som påminner mer om Sony WH-1000XM-serien än sina föregångare. Touchkontroller, USB-C, adaptiv brusreducering och ruskigt lång batteritid står på menyn. Och prislappen? Inte så farlig vill vi mena, strax under 4 000 kronor vid lanseringstillfället.

Läs mer om nyheten på Prisjakt här.

Elon Musk säljer Tesla-aktier till ett värde av 6,9 miljarder dollar

Det fortsätter att storma kring Elon Musk och i den senaste raden av händelser så har Tesla-ägaren nu sålt aktier i sitt bilföretag till ett värde av 6,9 miljarder dollar, eller cirka 70,25 miljarder svenska kronor. Tidigare i april så sålde Elon Musk aktier i Tesla till ett värde av 8,4 miljarder dollar. Målet med aktieförsäljningen är att ha kapital för att köpa Twitter om han tvingas köpa det sociala nätverket.

Läs mer om nyheten på The Verge här.


Senaste nytt om prylar

Senaste nytt om gaming

Senaste nytt om appar

Blandade tekniknyheter

Praktiska tips och råd

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.