SwiftKey uppdateras med 8 nya språk och bättre förutsägelser med Outlook

swiftkey-android-2017

SwiftKey är en av marknadens bästa virtuella tangentbord för Android. Med senaste uppdateringen är appen ännu bättre för de som använder Outlook.

Du kan nu ansluta SwiftKey till ditt Outlook-konto och låter applikationen läsa av innehållet. På så vis lär sig tangentbordet hur du brukar skriva och blir bättre på att förutsäga dina meningar.


Om du inte vill koppla ihop de två applikationerna av integritets- eller säkerhetsskäl är det förståligt. Tänk dock på att Microsoft äger dem båda, så det är egentligen ingen skillnad mer än att du förlorar lite funktionalitet.

Nu kan du skriva på persiska med SwiftKey

En annan nyhet i senaste versionen är att SwiftKey nu har stöd för ytterligare åtta språk. Bland annat acehnesiska, persiska och kiribatiska. Totalt stöder tangentbordet 209 språk, vilket får sägas vara föredömligt många.

Andra nyheter är de sedvanliga buggfixarna som löser småproblem för användarna. Dessa är inte specificerade men vi hoppas så klart på många och effektiva fixar.

Med tidigare uppdateringar har SwiftKey bland annat implementerat stöd för fotografier som bakgrund till tangentbordet. Du kan välja både egna bilder eller några av de många kurerade fotografier som SwiftKey valt ut åt sina användare.

Tidigare i somras introducerades stöd för GIF:bilder direkt i tangentbordet. Samtidigt kom även stöd för att förutsäga hashtaggar. SwiftKey uppdaterar sitt virtuella tangentbord regelbundet och är helt klart värt att prova.

Du kan ladda ner SwiftKey från Google Play Store helt gratis.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.