Swedish Match släpper Small Batch #29 Cardamomo

Swedish Match Small Batch 29 Cardamomo
Foto: Swedish Match

Swedish Match lanserar nya snussmaker och den senaste i raden är en julinriktad portionssnus kallad ”Small Batch #29 Cardamomo”.

Small Batch #29 Cardamomo är av en mörkrostad karaktär och har smaksats av både kakao och mocka. Det finns även ljuva toner av mandel och kardemumma.

Lästips: Mackmyra Ambassadör släpps i begränsad upplaga – whiskey på 3 166 flaskor

Swedish Match beskriver den här som en stor prilla med torr yta och fuktigt innehåll. Den har låg rinnighet och en varaktiv smakrelease.

Styrkan är normal och du får 24 prillor per dosa.

En dosa kostar 45 kronor, men du kan få ner priset om du köper i 5-pack, 15-pack eller 30-pack. Då får du betala 199 kronor, 549 kronor respektive 999 kronor. Eller som lägst 33,30 kronor per dosa.

Swedish Match Small Batch 28 Pilsnerkorv
Foto: Swedish Match

Small Batch #28 Pilsnerkôrv

Om du vill prova en lite mer udda smakupplevelse så kan du testa föregångaren till Cardamomo. Den heter ”Small Batch No. 28 Pilsnerkôrv” och precis som namnet antyder så får du smak av pilsnerkorv.

Den här snusdosan bjuder på en mörk karaktär och mustig, kryddig smak. Swedish Match har även fått till en smak av chili som ska ger lite hetta under läppen.

Precis som Cardamomo så är det en stor prilla med torr yta och fuktigt innehåll. Låg rinnighet och varaktig smakrelease. Inga konstigheter helt enkelt.

Prislappen är identisk med den nyare smaklanseringen. Köper du ett 1-pack så är priset 45 kronor och du kan köpa upp till ett 30-pack för 999 kronor, eller 33,30 kronor per dosa.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.