Suicide Squad blir en anime-serie (trailer)

Suicide Squad Isekai

Suicide Squad blir en anime-serie och idag har vi fått den första, korta trailern inför premiären. Serien heter ”Suicide Squad Isekai” presenterades under Anime Expo 2023. Precis som namnet antyder så blir det en serie utöver det vanliga.

Om du inte vet vad ”Isekai” är så kan det kort förklaras som en undergenre inom fantasy-världen där en eller flera karaktärer transporteras till en annan värld, antingen en känd eller okänd sådan.

Drakar och flygande öar

I trailern till Suicide Squad Isekai ser vi inte bara Harley Quinn och Jokern, utan flygande dragar, vilket inte är supervanligt i den vanlig världen så klart. Det finns även flygande öar som också indikerar åt vilket håll serien går.

I skrivande stund finns inget premiärdatum för Suicide Squad Isekai. Varken trailern eller en officiella webbsajten har några indikationer på när serien kan släppas eller vilken filmtjänst som visar den.

Det vore inte orimligt att tänka sig ett släpp kring början på nästa år för att öka intresset kring kommande spelet ”Suicide Squad: Kill the Justice League”. Ett spel som initialt skulle släppas i maj, men som flyttades till februari 2024.

En filmtjänst som har tagit anime-serierna till kärnan av sin verksamhet är Netflix.

Netflix har idag tunga titlar som Cyberpunk: Edgerunners, The Witcher: Nightmare of the Wolf och Skull Island. Och Suicide Squad Isekai skulle absolut passa väl bland de titlarna tycker vi. Vad tycker du?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.