Streama Luck – strömma filmen på Apple TV Plus

luck movie apple tv plus 2022

Luck är en ny och spännande film som handlar om den otursföljda karaktären Sam. En animerad film som har tydliga drag från populära Monsters Inc och med premiärdatum den 5 augusti 2022.

Luck finns på Apple TV Plus

Filmen släpps i augusti med stöd för 4K-upplösning, HDR / Dolby Vision och Dolby Atmos för dig som har ett hembiosystem som klarar det. Originalspråket är engelska med tunga röstskådespelare som Simon Pegg, Jane Fonda, Whoopi Goldberg och Eva Noblezada.

Luck är barntillåten och kan ses av mindre barn.

Apple TV Plus är en streamingtjänst som kostar 59 kronor per månad. Allt du behöver är ett Apple ID för att komma igång med tjänsten. Till skillnad från exempelvis serien SEE där du får hela första avsnittet kostnadsfritt så är Luck helt gömd bakom en betalvägg. Betala eller missa filmen helt enkelt.

Streama Luck här.

Trailern till Luck

Det här handlar Luck om

Lättare spoilers här under – du är varnad!

Sam Greenfield är den kanske mest otursamma personen som någonsin gått på vår jord. Och det ställer till med rejäla problem för henne, oavsett om hon är hemma, med sina vänner eller är i skolan. Allt går helt fel på alla sätt och vis.

Det är så illa att Sam plötsligt och utan förvarning befinner sig i gömda och hemliga ”Landet Tur”.

Landet Tur är en magisk plats med lika magiska varelser arbetar för att skapa både bra och dålig tur till människor. Oturligt nog för dem så dyker Sam upp med sin otur och tillsammans måste de hitta en lösning på hennes otur.

Filmtjänsterna som streamar Luck

Kan jag streama filmen på Apple TV Plus?

Ja! Filmen finns att strömma här!

Kan jag streama filmen på Disney+?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Netflix?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Amazon Prime Video?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på HBO Max?

Nej, inte i dagsläget ❌

Kan jag streama filmen på Paramount Plus?

Nej, inte i dagsläget ❌

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.