Stor uppdatering till Cyberpunk 2077 – släpps den 21 december (uppdaterad)

cyberpunk 2077 3 preart

CD Project Red arbetar hårt med att rädda både Cyberpunk 2077 och sitt ansikte efter den sen senaste tidens hårda kritik. Det viktiga idag är att fixa alla problem som spelarna har – och den 21 december kommer en av många stora uppdateringar till spelet.

Vi vet inte exakt vad den nya uppdateringen för med sig till Cyberpunk 2077. Det är klart att det handlar om buggfixar och prestandafixar som gör livet bättre för alla med en Xbox One eller Playstation 4. Men utöver det, ingen information alls.

Uppdatering: Cyberpunk 2077 fick inte en uppdatering den 21 december. Däremot har GameStop valt att ta emot returer av spelet även när köparna har öppnat förpackningen. Normalt brukar man bara få returnera oöppnade exemplar, men nu gör spelbutiken ett undantag.

Uppdateringen kommer bara kort efter att version 1.0.5 släppts och före dess släpptes version 1.0.4. Båda med fixar som löser många av de problem med grafik och uppdrag som spelarna stött på. Men många fler buggfixar behövs.

cyberpunk 2077 2 preart

Och det verkar som att CD Project Red har något riktigt stort på gång till den 21 december.

I ett meddelande till spelkedjan GameStop säger CD Project Red att uppdateringen är en mycket stor sådan med många, många fixar. Så pass stor, att om spelarna inte är övertygade efter den så kan de få pengarna tillbaka direkt från spelutvecklaren.

Här är meddelandet som skickades till GameStop enligt webbsajten VICE.

”CDP will issue a patch on 12/21 that should be a major fix to address customers’ concerns about Cyberpunk 2077. If customers are still unhappy and want to return their product, they should be directed to send an email to: [email protected] for reimbursement directions and refunds issued directly from CDP.

I januari kommer nästa riktigt stora uppdatering och i februari ytterligare en. Dessa ska lösa de grafikproblem som finns på senaste generationens spelkonsoler.

CD Project Red har en lång resa framför sig med många uppdateringar och fixar som snabbt måste ut till spelarna. De har en ännu längre resa för att återskapa sitt rykte efter den enorma miss som gjorts med Cyberpunk 2077. Frågan är – kan de resa sig igen?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.