Stabilare kamera & Wireless PowerShare med uppdatering till Galaxy S10

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus och Galaxy S10e har uppdaterats med ny mjukvara. Uppdateringen ökar säkerheten i telefonerna, ger en stabilare kamera-app och ökadprestanda för ”Wireless PowerShare”.

Samsung har släppt en uppdatering till mjukvaran i Galaxy S10, Galaxy S10 Plus och Galaxy S10e. Den ger några riktigt hyggliga förbättringar till mobiltelefonerna, men kan knappast kallas som en större uppgradering av något.

Enligt listan över förbättringar från Samsung så innehåller uppdateringen följande nyheter:

  • Kamera-appen har blivit stabilare
  • Förbättrad prestanda med Wireless PowerShare
  • Säkerhetsfixar för Android från Google (mars 1, 2019)

Installationsfilen väger in på 463 MB och finnas att ladda ner på vanligt vis över OTA. Inga filer kommer att tas bort och du behåller så klart tidigare inställningar i mobiltelefonen. Men som alltid bör du vara försiktig när uppdateringar installeras – säkerhetskopiera gärna först.

Samsung har inte varit speciellt tydliga med exakt hur kamera-appen stabiliserats eller hur prestandan ökat med Wireless PowerShare.

Alla förbättringar är dock välkomna. Om nyheterna betyder att vi missar färre fotografier för att appen startar snabbare eller inte kraschar lika ofta som tidigare, då är vi bara glada. Och om våra trådlösa prylar laddar snabbare med Wireless PowerShare så är det en fin bonus.

Här är respektive version att hålla ögonen efter:

  • G973FXXU1ASC8 (Samsung Galaxy S10)
  • G975FXXU1ASC8 (Samsung Galaxy S10 Plus)
  • G970FXXU1ASC8 (Samsung Galaxy S10e)

Har du någon av Galaxy S10-modellerna, och har du installerat uppdateringen? Skriv gärna en kommentar och berätta om du märker någon skillnad på den trådlösa laddningen!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.