Sony WF-SP800N: Brusreducering, IP55 & 360 Reality Audio

sony wf sp800n

Sony WF-SP800N klarar upp till nio timmars musiklyssnande med aktiv brusreducering. Den nya, äkta trådlösa in-ear-lurarna är dessutom vädertåliga och stöder 360 Reality Audio.

Sony WF-SP800N är riktigt intressanta in-ear-lurar. De har aktiv brusreducering, är tåliga mot väta och har lång batteritid.

Upp till nio timmars aktivt musik- eller poddlyssnande faktiskt. Och då kan du dessutom lägga till det dubbla med brusreducering och totalt 26 timmar utan.

Tio minuters batteriladdning ger en helt timmes lyssnande enligt Sony. Perfekt när du har bråttom och glömt långladda dina hörlurar.

Förutom den aktiva brusreduceringen så har Sony WF-SP800N även stöd för 360 Reality Audio.

Lästips: Vad är 360 Reality Audio? Här är svaret

Den smäckra, omarbetade designen ska göra att in-ear-lurarna sitter ordentligt i öronen samtidigt som de är bekväma att lyssna med. Enligt Sony har extra bass-funktionalitet och ska ge en ordentlig ljudkick även vid låga basfrekvenser.

Vidare om designen är att hörlurarna har IP55-klassificering.

Det betyder att de tål allt från svett till damm och lättare vattenstänk, som regn och avsköljning under rinnande vatten. Mer än så däremot klarar de inte, och glöm inte att alltid torka av hörlurarna när de varit i kontakt med väta.

Om du föredrar att röststyra allt du gör så kan du glädjas åt stöd för digitala assistenterna Google Assistant och Amazon Alexa.

Färgvalen är svart, vitt och blått. Prislappen vid lansering i juli är 200 euro, vilket blir cirka 2 100 kronor. Exakt svensk prislapp återstår att se då sådan inte finns.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.