Sonos Sub Mini – här är första bilden

sonos sub mini theverge 3d render 2022
Bildkälla: The Verge

Går du och väntar på att Sonos ska släppa en ny subwoofer som inte kostar skjortan? Vi med! Och kanske är det en ny modell på gång inom kort.

Enligt webbsajten The Verge så har Sonos registrerat den (uppenbarligen) kommande subwoofern Sub Mini hos amerikanska FCC. Det betyder att en lansering är närstående, men exakt när och vilket pris som gäller återstår att se.

Idag kostar den nuvarande Sonos Sub Gen 3 ungefär 8 500 kronor. Det är på tok för mycket för att den ska passa bra till exempelvis Sonos Ray, men är också i överkant för många som har Sonos Beam eller Arc.

Första bilden på Sonos Sub Mini

Det här är den ursprungliga delen av artikeln som publicerades den 17 maj 2022.

Här är första bilden på kommande Sub Mini. Okej, det är inte ett riktigt fotografi på subwoofern. Faktiskt inte ens en officiell rendering som har läckt. Istället är det webbsajten The Verge som har släppt en egenskapad rendering av enheten baserat på läckt information.

Sonos råkade försäga sig i den officiella appen och avslöjade namnet Sub Mini. Och tillverkaren beskriver modellen som en ”mindre, cylindrisk subwoofer”, vilket är vad The Verge har skapat i sin 3D-rendering.

Modellnumret är S37 vad vi känner till idag, vilket är en direkt efterföljare till S36 som är Sonos Ray (du vet, soundbaren?).

Det går inte att veta hur mycket subwoofern kommer att kosta, om den är designad specifikt för de mindre soundbar-modellerna Ray och Beam, och hur mycket avkall vi gör på kvaliteten mot normalstora Sonos Sub.

Vad vi däremot vet är att den som har väntat på en mindre, billigare subwoofer snart har en att se fram emot.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.