Snart släpps Samsung Galaxy Buds 3 Pro

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung kan snart släppa hörlurarna Galaxy Buds 3 Pro. Modellen sägs vara en mindre uppgradering från befintliga flaggskeppsmodellen Galaxy Buds 2 Pro.

Det är inte fastställt exakt vad som är nytt. Det är dock ingen högoddsare som Samsung försöker slå på stora trumman kring design, ljudkvalitet och batteritid.

När Galaxy Buds 2 Pro släpptes 2022 introducerades 24-bitars HiFi-ljud, aktiv brusreducering och åtta timmars batteritid med det 500 mAh stora batteri.

Samsung har även varit duktig på att underhålla hörlurarna med uppdateringar. Bland annat genom buggfixar, ljudoptimeringar och ljudkontroller för rumsligt ljud.

Den stora frågan för många är huruvida Samsung tänker bädda in AI-funktionalitet i Galaxy Buds 3 Pro. Med nya mobiltelefonerna i Galaxy S24-serien har artificiell intelligens varit superhett, men kommer det att sippra ner till hörlurarna? I så fall, på vilket sätt?

Via AndroidCentral

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.