Se Home Before Dark helt gratis på Apple TV Plus

home before dark illu 2021

Om du vill se tv-serien Home Before Dark så kan du göra det helt gratis på Apple TV Plus. Du behöver inte ens en prenumeration.

Det är första säsongen som är gratis för alla som vill kolla. Vill du däremot se de efterföljande säsonger så måste du betala en månadskostnad för Apples tv-tjänst.

Läs mer: Så vill Apple locka nya prenumeranter till Apple TV Plus

Notera att erbjudandet att se Home Before Dark gratis är tidsbegränsat. Apple har i skrivande stund inte berättat när det slutar, så det gäller att passa på.

Aldrig hört talas om Home Before Dark och undrar vad tv-serien faktiskt handlar om?

Den korta beskrivningen på IMDB avslöjar att Home Before Dark handlar om en ung flicka från en storstad som gör avslöjanden kring ett olöst fall medan hon besöker sin pappa i en mindre stad.

Bland huvudpersonerna i serien hittar vi Brooklynn Prince som flickan Hilde Lisko och Jim Sturgess som pappan Matt Lisko.

Brooklynn har tidigare medverkat i filmer som The Angry Birds Movie 2 (endast röst), Lego-filmen 2 och The Turning. Jum har i sin tur medverkat i bland annat Geostorm och Cloud Atlas.

Läs mer: Gratis Apple TV Plus i 6 månader om du har en Playstation 5

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.