Säsong 2 av Invasion släpps på Apple TV+ i augusti

Invasion Säsong 2 Apple TV plus

Andra säsongen av serien ”Invasion” kommer till Apple TV+ i augusti. Premiären kommer bara kort efter att sista avsnittet av ”Silo” släpps på filmtjänsten.

Den 23 augusti har andra säsongen av Invasion premiär och det släpps totalt tio avsnitt. Varje onsdag släpps ett nytt avsnitt och vi får äntligen en fortsättningen på den spännande berättelsen från första säsongen.


Det är en större, mer intensiv säsong som kastar våra tittare in i en storskalig, global strid från start. I grunden handlar showen om människans andes kraft och de emotionella kopplingar som håller oss samman, särskilt när vi står inför otroliga hinder.

Simon Kinberg, exekutiv producent

Invasion introducerades i oktober 2021. Serien handlar om hur rymdvarelser invaderar vår hemplanet och vi får se invasionen från flera olika perspektiv under seriens gång.

Inledningsvis var Invasion ganska långsam och tråkig, men efterhand som avsnitten presenterades så tog serien fart och landade tillslut i ett riktigt bra avslut som lämnade dörren vidöppen för en andra säsong.

Frågor och svar om Invasion

När släpps andra säsongen av Invasion?

Den 23 augusti 2023.

Var visas tv-serien Invasion?

På Apple TV Plus.

Hur många säsonger finns av serien Invasion?

Två säsonger. Den första hade premiär i oktober 2021, andra säsongen släpps den 23 augusti 2023.

Vad handlar tv-serien Invasion om?

Jorden invaderas av aliens och serien lyfter fram olika perspektiv på invasionen från olika personer runt om på vårt klot.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.