Ahsoka har premiär på Disney Plus i augusti (2023)

Disney

Spinoff-serien Ahsoka med Rosario Dawson i huvudrollen har premiär på Disney Plus i augusti.

Den nya serien ger oss berättelsen om en Jedi som vi först introducerades till i Clone Wars-filmen från 2008 och sedan fick se i en av huvudrollerna till den animerade serien The Clone Wars.

Vi har även stött på Ahsoka i den andra säsongen av The Mandalorian samt The Book of Boba Fett.

Satt efter Imperiets fall, följer ”Ahsoka” den före detta Jedi-ritten Ahsoka Tano när hon undersöker ett framväxande hot mot en sårbar galax.

Disneys officiella beskrivning av serien

Huruvida serien blir sevärd i slutändan återstår att se, men den står på en riktigt bra grund.

Serien Andor har hyllats och även om The Mandalorians tredje säsong var lite skakig så slutade den riktigt bra. Disney har lyckats väl med Star Wars-universumet (även om det inte är alla som håller med).

Om inte det är övertygande så har du en utmärkt uppsättning skådespelare att se fram emot i serien. Vad sägs om Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Lars Mikkelsen, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno och Diana Lee Inosanto?

Mer information följer om seriens exakta premiärdatum.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.