Samsung Unpacked med Galaxy S22 hålls den 8 februari (2022)

Vi hoppas verkligen att datumet stämmer

samsung galaxy s21 fe 2021 rendering evan blass

Tidigt varje år håller Samsung ett större evenemang där tillverkaren presenterar nya mobiltelefoner. I år kan datumet för Unpacked-evenemanget – där vi hoppas få se nya Galaxy S22-serien – vara den 8 februari.

Tre mobiltelefoner kommer att visas enligt de källor som finns idag, nämligen Galaxy S22, Galaxy S22+ och Galaxy S22 Ultra. Bland nyheterna till mobiltelefonerna finns nya skärmar, förbättrade kameror och högre prestanda.

Källan till datumet för lanseringen är koreanska Digital Daily som påstår att en anställd på Samsung avslöjade datumet för dem.

Läs mer: Samsung Galaxy S21 FE visas i en unboxing (video)

Större fokus på ekosystemet under Mobile World Congress

Bara några veckor efter lanseringen av Galaxy S22-serien så kommer årets Mobile World Congress. En av världens största mässor för mobila prylar.


Mässan var tidigare den stora punkten för många av årets viktigaste lanseringen. Idag vill många tillverkare ha uppmärksamheten för sig själv och tidigare- eller senarelägger sina lanseringar.

Så verkar det bli för Samsung även i år. Under Mobile World Congress kommer Samsung att fokusera på sitt ekosystem med prylar snarare än Galaxy S22-serien.

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.