Samsung släpper ny uppdatering till Galaxy Watch 4 (oktober 2021)

CUJ2 är en mindre uppdatering med bara buggfixar och optimeringar

samsung galaxy watch 4 2021

Samsung har släppt en uppdatering till Galaxy Watch 4. Den nya uppdateringar ökar statabiliteten och fixar buggar som ställt till det för användarna.

Den nya mjukvaran heter “CUJ2” och introducerar inte speciellt många nyheter. Vad vi vet så har den faktiskt inga alls, åtminstone inte nyheter som är synliga för användarna.

Läs mer: Samsung släpper första uppdateringen till Galaxy Watch 4

Det enda som den officiella ändringsloggen avslöjar är att CUJ2 “förbättrar systemstabiliteten och pålitligheten”. Inte mycket att gå på om man vill veta exakt vad som är förbättrat.

Uppdateringen kommer bara kort efter att den större systemuppdateringen R870XXU1CUID släpptes till Galaxy Watch 4-serien.

Även mindre uppdateringar med bara buggfixar och optimeringar kan vara lika välkomna som stora, funktionsrika uppdateringar. En smartklocka som blir lite vassare i svängarna efter en uppdatering kan kännas som att den får helt nytt liv.

Samsung verkar inte ha gett Galaxy Watch 4 “nytt liv” med CUJ2, men vi välkomnar den ändå för de fixar som ges.
Läs mer:Är Samsung Galaxy Watch 4 kompatibel med iPhone & iOS?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.