Samsung ger bort Galaxy S7 Edge till Rio-deltagare — 12 500 telefoner delas ut

samsung galaxy s7 edge rio

Samsung ger bort ett exemplar av Galaxy S7 Edge till alla deltagare i de olympiska spelen. Den internationella olympiska kommittén har godkänt utdelningen och det betyder att 12 500 exemplar nu distribueras mellan atleterna.


Enligt Samsung handlar det om att hjälpa deltagarna att hålla kontakten med sina nära och kära under de olympiska spelen, men det är nog ingen som faktiskt tror på det. Här är det reklam som gäller och det handlar mer om att synas än att hjälpa någon att ringa hem till mamma.

Tillsammans med telefonen följer även nya trådlösa in-earlurarna IconX som med sina sportanpassade säkert är uppskattade av en del atleter. Man kan exempelvis mäta pulsen via hörlurarna och det finns en tät funktionalitet mellan IconX och Samsung S Health-appen i telefonen.


Lästips: Samsung Galaxy A9 är officiell – här är specifikationerna


Även privatpersoner kan köpa en Galaxy S7 Edge med Rio-temat men tillgängligheten är liten och prislappen högre än önskat. Då är det lättare att bara ladda ner Samsungs Rio 2016-app till befintliga telefonen (Android, iOS, Windows Phone).


Vilken mobiltelefon använder du idag? Har du planer på att uppgradera med en nyare? Skriv gärna en kommentar och berätta om dina planer.