Samsung Galaxy S22 kan visas den 8 februari 2022

samsung galaxy s22 ultra render leaked 2021
Påstådda bilder på Galaxy S22 Ultra

Många går och väntar på att Samsung ska presentera nästa stora lansering i Galaxy S-serien – nämliga Galaxy S22.

Hittills har det varit tyst från den sydkoreanska tillverkaren om när en presentationen kan vara aktuell. En läcka indikerar dock ett osäkert datum.

Läs mer: Samsung kan avaktivera din TV med fjärrstyrning

Vi vet sen tidigare att Samsung helst presenterar sina nya Galaxy S-modeller tidigt på året. Och Galaxy S22 ser inte ut att avvika från temat.

Enligt en läcka kan Galaxy S22 presenteras redan den 8 februari nästa år. Samma läcka indikerar att mobiltelefonerna blir tillgängliga tio dagar senare, den 18 februari 2022.

Datumen publicerades först av kända läckaren Prosser på Twitter.

Vi vet ytterst lite om de kommande mobiltelefonerna. Vad vi tror oss veta ska de drivas av en Exynos 2200-krets med tillhörande AMD-grafikkrets baserad på RDNA2. En oteknisk översättning? Räkna med en supersnabb mobil.

Flaggskeppsmodellen Galaxy S22 Ultra kan använda en 108-megapixel huvudkamera, skärm som stöder 120Hz, stereohögtalare, snabbladdning (även trådlös) och ordentligt vädertålig design.

Läs mer: Samsung Galaxy S22 Ultra kan få ny zoom-kamera med 10x

Exakt vad som kommer återstår att se. Men om Samsung vill fortsätta slåss högst upp i ligan så gäller det att Galaxy S22 är en riktig fulträff. Och till ett bra pris dessutom.

Vad tror du kommer i nästa stora serie i Galaxy S-serien och planerar du att köpa en? Skriv en kommentar och berätta!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.