Samsung Galaxy Buds+ kan få iOS-app – fungerar med iPhone och iPad

samsung galaxy buds svarta 2019

Funderar du på att köpa Galaxy Buds+ men vet inte om de trådlösa hörlurarna fungerar med iOS-enheter? Här kan du få svaret.


Både första och nya generationens Galaxy Buds fungerar med iOS. Båda använder Bluetooth vilket iPhone och iPad stöder, och att ansluta dem är inte svårare än med någon annan hörlur på marknaden.

Skillnaden mot exempelvis AirPods är att du inte får den snabba anslutningen och smidiga notisskärmen som visar batterinivåer när locket på laddningsskalet öppnas – något som kan vara på väg att ändras.

Enligt uppgift kommer Galaxy Buds+ att få en specifik iOS-app för att göra inställningar. Det betyder att du bättre kan kontrollera hörlurarna och dess många funktioner.

Vad vi vet kommer iOS-appen att visa batterinivåer för båda hörlurarna samt laddningsskalet. Mycket mer än så vet vi inte utifrån informationen som finns idag.


Presenteras den 11 februari med Galaxy S20-serien

Det vore logiskt att anta att iOS-appen för Galaxy Buds+ även gör det möjligt att hitta och installera ny mjukvara; något som garanterat inte är låst till bara Samsungs mobiltelefoner.

Galaxy Buds+ kommer sannolikt att presenteras den 11 februari 2020 när Galaxy S20-serien visas. Då kommer vi inte bara få se Galaxy Buds+, utan även Galaxy S20, Galaxy S20+ samt Galaxy S20 Ultra – den senare med en påstådd 108-megapixelkamera.

Prisnivån på Galaxy Buds+ väntas landa kring 149 USD, eller cirka 1 800 kronor inklusive moms.

Nuvarande generationens Galaxy Buds kostade runt 1 600 kronor vid lanseringen, och med förbättringarna i Galaxy Buds+ så är 1 800 kronor ett rimligt antagande.