Samsung Chromebook Plus V2 med 4G/LTE-stöd

samsung-chromebook-plus-v2-4g

Samsung Chromebook Plus V2 är en så kallad Chromebook med operativsystemet Chrome OS. Datorn har en pekskärm som fungerar med en tillhörande styluspenna och nytt för den här modellen är 4G/LTE-stöd.


Skärmen är på 12.2 tum med upplösningen 1 920 x 1 080 pixlar. Den ackompanjeras av 4 GB RAM-minne, 32 GB lagringsutrymme och en Intel Celeron 3965Y-processor. Skärmen är vridbar 360 grader så att datorn kan användas likt en surfplatta.

With the Samsung Chromebook Plus V2 (LTE), we’re bringing to market a premium device at an affordable price. Fittingly, it’s one that will help consumers do things they weren’t able to do before—to connect their primary devices, such as Chromebooks, wherever and whenever.

Samsung

Tangentbordet är skyddat mot vattenskador och tåler upp till spill på upp till 60 ml. Det finns två kameror – en på framsidan och en på baksidan – på 1 megapixel respektive 13 megapixel. Lagringsutrymmet kan utökas med ytterligare 400 GB på ett micrSD-kort.

https://www.youtube.com/watch?v=evNNbHM6QdU

Så frågan är då – borde du köpa en Samsung Chromebook Plus V2 med 4G/LTE?

Samsung Chromebook Plus V2 är en modell i mellanklassen. Den har en utmärkt premium-känsla i kvalitet och är sett till egenskaperna bland de bästa Chromebook-modellerna på marknaden idag.


Visst hade modellen kunnat ha en snäppet vassare processor, lite mer lagringsutrymme och RAM-minne. Men med tanke på att den använder Chrome OS så är det normalt inget problem, även om du kollar på högupplöst film.

Cirkapriset för Samsung Chromebook Plus V2 med 4G/LTE är 599.99 USD, omräknat blir det cirka 6 700 kronor inklusive moms.