Samsung bekräftar: Stora problem med Galaxy Watch & Galaxy Watch Active

samsung-galaxy-watch-2018

Om du har en Galaxy Watch eller Galaxy Watch Active kanske du har märkt att inloggningen i Wearable-appen krånglar. Antingen är den helt vit eller så fungerar det bara inte att logga in till ditt Samsung-konto. Och du är inte ensam.

Samsung Galaxy Wearable-appen har varit i princip obrukbar för mängder av användare i flera dagar nu. Det är svårt att logga in, och de som faktiskt kan använda appen har ännu svårare att synkronisera med anslutna smartklockor.

Om man läser på det officiella Samsung-forumet är det mängder av arga användare som ventilerar sin ilska. Det är nu fler än 65 sidor att läsa och de vittnar om problem på en rad olika mobiltelefoner. Allt från Google Pixel-telefoner till OnePlus, Moto och Xiaomi.

Tacksamt nog har Samsung bekräftat att problemen är uppmärksammade inom företaget.

De arbetar på en lösning som förhoppningsvis kan släppas inom kort. Exakt vad det innebär och när en lösning kan rullas ut till användarna återstår att se. Samsung har valt att inte kommentera uppgifterna vidare.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.