Realityserien “The Family Stallone” har fått en trailer

film projektor
Foto: Alex Litvin, Unsplash

Om du är ett fan av Kardashian-familjen, då är chansen stor att du kommer att vara intresserad av ”The Family Stallone”, som visas på SkyShowTime om cirka en månad.

Sylvester Stallone är mest känd för sina för sina tidiga, actionfyllda roller som Rocky och Rambo, mer än mysiga familjeroller. Men på senare tid har han slagit av på takten och tar livet med ro – och det bjuder in till en unik insyn i hans verkliga liv via realityserien ”The Family Stallone”, där vi får följa Sylvester och hela hans familj i deras hektiska vardag.

Lästips: 10 spännande filmer på Skyshowtime som du inte får missa

Serien visar oss familjelivet på Stallones äldre dagar och ger även unika tillbakablickar på hans liv som skådespelare och vad det gav bioälskarna. Sylvester Stallone är en av dåtidens och nutidens största actionhjältar – missa inte den här fanastiska chansen att komma honom och hans familj lite närmare.

Serien släpps på SkyShowTime den 17 maj.

Det här är Sylvester Stallone

Sylvester Stallone är en amerikansk skådespelare, manusförfattare och filmproducent född i New York 1946.

Han är mest känd för sin roll som Rocky Balboa i Rocky-filmserien och som John Rambo i Rambo-filmerna. Stallones karriär inom filmindustrin började på 1970-talet, och han har sedan dess medverkat i över 70 filmer och TV-produktioner. Han har också skrivit flera manus till filmer och varit producent för många av sina egna filmer.

Lästips: HBO Max byter namn till Max – höjer priset

Stallone har fått flera utmärkelser för sitt arbete inom filmindustrin, inklusive en Golden Globe för Bästa manliga biroll i filmen Creed (2015) och en heders-Oscar för sitt livslånga bidrag till filmindustrin 2016. Han har också fått en stjärna på Hollywood Walk of Fame.

Stallones familj har också haft en viss inverkan på hans karriär. Hans bror Frank Stallone är en musiker och skådespelare, medan hans syster Toni Ann Filiti var en skådespelare och filmproducent innan hon gick bort 2012. Stallone har varit gift tre gånger, med Sasha Czack, Brigitte Nielsen och Jennifer Flavin, och har fem barn, inklusive skådespelaren Sage Stallone som gick bort 2012.

Utöver sin karriär inom filmindustrin har Stallone också varit engagerad i olika välgörenhetsverksamheter, bland annat Special Olympics och the Sylvester Stallone Foundation som hjälper utsatta barn och ungdomar.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.