Razer Wolverine Ultimate – superhandkontroll till Xbox och PC

razer-wolverine-ultimate

Razer släpper handkontrollen Wolverine Ultimate för Xbox och PC. En kontroll som är officiellt licensierad med Microsoft och därmed bäddar för full kompatibilitet med såväl spelkonsol som Windows 10.


Wolverine Ultimate är byggd för maximal kontroll där användaren kan göra mängder av inställningar för att få det perfekta styrdonet. Det betyder bland annat bytbar D-pad, analoga spakar som kan ändra höjd och form, samt sex knappar som kan programmeras om.

Dessutom har Wolverine Ultimate RGB-belysning med 16.8 miljoner färger som alla är valbara. Färgsättningen kan vara pulserande i en mängd mönster eller bara visa statiska färger om man hellre vill det.

— Vi har tagit god tid på oss med utvecklingen av Razer Wolverine Ultimate för att allt ska vara så bra som möjligt. Tack vare en ändlös mängd ändringar och återkoppling från professionella gamers kan vi äntligen släppa en ny konkurrent till kronan, säger Razer-medgrundaren och VD:n Min-Liang Tan.

De fyra kontrollknapparna på handkontrollens nedre del påminner starkt om de vi finner på Razer Raiju. Även de sex toppknapparna är mycket lika. Och det är kanske inte så konstigt då Razer tillverkar båda handkontrollerna. Så frågan är då hur stor likhet vi kommer att finna på insidan. Är Wolverine Ultimate i stort en Raiju med annat skal och belysning?


Bästa handkontrollen för Playstation 4 & Pro— Razer RaijuFörutom alla knappar och spakar finns även en 5-millimeters ljudkontakt för stereoljud samt mikrofon. De medföljer även en laddningskabel på 3 meter som går att ta av från handkontrollen.

Razer Wolverine Ultimate släpps under september månad och kostar 160 USD, eller kring 1 600 kronor inklusive moms. I det priset ingår en handkontroll, bärväska för enklare transport samt ett års garanti.