PopPower Home Wireless Charger – trådlös laddare för Popsockets

PopPower Home Wireless Charger

PopPower Home Wireless Charger är den officiella trådlösa laddaren för dig med popsocket på din mobiltelefon. Den löser problemet med att en popsocket på din telefon hindrar vanliga trådlösa laddare från att få ordentlig kontakt.

Har du en nyare mobiltelefon som stöder trådlös laddning, men eftersom du har en popsocket på baksidan så fungerar bara laddnings via sladd? Du är inte ensam, och tillverkaren av popsockets vet om det.

Med nya trådlösa laddaren PopPower Home Wireless Charger försöker tillverkaren lösa ett problem som plågar många användare världen över.

PopPower Home Wireless Charger är en rund, trådlös laddare med ett litet hål i mitten.

Hålet är så klart till för en inskjuten popsocket och är tillräckligt för att alla (iaf de flesta) mobiltelefoner ska få kontakt med laddningsspolarna som genererar det magnetfält som laddar batteriet.

Enligt Popsockets är produkten Qi-certifierad och fungerar med alla Qi-kompatibla produkter. Det betyder inte bara mobiltelefoner med Android, utan även iPhones och trådlösa laddningsetuier för AirPods.

PopPower Home Wireless Charger fungerar inte med alla popsockets

PopPower Home Wireless Charger

Upp till 15 watt stöds och du kan ha skal som är upp till fem millimeter i tjocklek.

Nämnvärt är att du aldrig får full effekt om du inte laddar utan både skal och popsocket. Beroende på skalet tjocklek och material, samt var din popsocket sitter på baksidan, så kan laddningen variera stort. Tillverkaren rekommenderar att din popsocket sitter mitt på telefonen för bästa effekt.

Om du har en popsocket i metall absolut inte ska använda PopPower Home Wireless Charger eftersom dessa inte är kompatibla av förklarliga skäl. Dessutom fungerar laddaren inte med PopGrip Lips då limmet smälter.

Det medföljer en USB-laddare, men eftersom PopPower Home Wireless Charger inte går att köpa i EU så är det en amerikansk plugg som gäller. Skippa laddaren som medföljer och använd en annan, befintlig eller köp en ny som klarar minst 15 watt.

Tänk också på att laddaren använder en proprietär kontakt i själva trådlösa laddningsenheten. Du kan alltså inte ta vilken USB-kabel som helst, vilket är ett stort misstag i våra ögon.

PopPower Home Wireless Charger kostar 60 USD, vilket omräknat blir cirka 710 kronor inklusive moms. Därefter tillkommer kostnaden för frakt och faktumet att du måste importera från USA.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.