Pokémon Go-legend åker världen runt för att hitta Pokémons

pokemon go logo

Pokémon Go tillåter inte att du hittar alla Pokémons som finns tillgängliga i det vilda. Åtminstone inte utan att du ger dig av på en resa över hela världen.


Niantic har lagt in några intressanta spärrar som hindrar vissa Pokémons från att visa sig i en del länder och det tvingar nu Pokémon-mästaren Nick Johnson på en lång resa.

Efter att ha fångat alla 142 Pokémons som finns att hitta i USA beger sig Nick Johnson och hans flickvän ut på en lång resa till Europa, Asien och Australien. Målet är att hitta en Mr. Mime i Frankrike, Farfetch’d i Hong Kong och Kangaskhan i Sydney.

Alla Pokémons finns inte i alla länder

Alla tre är begränsade till sina respektive regioner men tack vare en sponsrad resa får Nick Johnson chansen att fånga dem. Det är Marriott Rewards och Expedia som står bakom resan och de lär få sin beskärda del av uppmärksamheten.

Även om han inte kan fånga precis alla Pokémons som finns i Pokémon-världen. Det saknas forfarande en del legendariska figurer och Niantic har sagt att det kommer att utöka Pokémon Go med ytterligare i framtiden (det måste ju finnas en möjlighet till expansioner så klart). När det kommer att ske återstår dock att se.


Har du själv svårt för att hitta alla Pokémons? Här kan vi tips om applikationen PokeDetector för Android som visar alla Pokémons i din närhet på en karta. Utan att du behöver ha Pokémon Go igång. Läs mer om applikationen här.