Playstation 5-versionen av Cyberpunk 2077 släpps i februari/mars

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Snart släpps Cyberpunk 2077! Åtminstone är det vad många tror efter att den officiella Playstation 5-versionen har dykt upp i Playstation Network-databasen hos Sony.

Nyheten kommer bara kort efter uppgifter om att uppdateringen med version 1.5 blir en total omstart för Cyberpunk 2077. Det har även ryktats att spelet döps om till Cyberpunk 2077: Samurai Edition.

Läs mer: Cyberpunk 2077: Samurai Edition kan släppas 2022

CD Project Red har gått ut med en officiell kommentar om både Samurai Edition och de nyheter som tidigare ryktats. Och den kommentaren säger kort att ryktena inte stämmer; mer specifikt ”does not add up”.

cyberpunk 2077 art cdpr 2022

De senaste uppgifterna om spelet kommer från Twitter-användaren PlayStation Game Size.

Där skriver hen att spelet sannolikt kommer att släppas mellan mitten på februari och början på mars. Samtidigt läckte en ny illustration till Cyberpunk 2077 som ska vara försättsbilden till nya uppdateringen (gissningsvis i alla fall).

Den stora uppdateringen var egentligen planerad att släppas under 2021. Tyvärr tvingades CD Projekt Red skjuta lanseringen på framtiden och det har varit relativt tyst om framstegen.

Läs mer: Cyberpunk 2077 får nya filer på Steam – uppdatering nära?

Spelstudion har verkligen fått en törn i sitt rykte med Cyberpunk 2077 och lär få jobba hårt om de ska lyckas lyfta sig ur den här röran. Inte minst då förhoppningarna på kommande The Witcher 4 lär vara låga hos många.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.