Philips Hue Play HDMI Sync Box – stöd för HDR10+ & Dolby Vision

philips hue play hdmi sync

Philips Hue Play HDMI Sync Box har uppdaterats med stöd för HDR10+ och Dolby Vision. Två efterlängtade nyheter till en produkt som kritiserats lika mycket som den hyllats.

Philips Hue Play HDMI Sync Box är en smart produkt som kopplar ihop dina Hue-lampor med en bildkälla via HDMI.


Den lilla boxen hade stöd för 4K-upplösning och 60 Hz redan från start, men det saknades en del nödvändiga funktioner för att verkligen rättfärdiga det skyhöga priset som Philips Hue Play HDMI Sync Box har.

Med en ny uppdatering till mjukvaran för Philips Hue Play HDMI Sync Box introduceras stöd för HDR10+ och Dolby Vision. Det betyder bättre bildkvalitet med rätt material på de tv-apparater som stöder det.

Andra förbättringar med uppdateringen är stöd för röststyrning med digitala assistenter. De assistenter du kan använda är Amazon Alexa, Google Assistant eller Apple Siri.

Bland annat kan du sätta på och stänga av boxen, byta HDMI-ingång och mer med rösten.

Uppdateringen finns redo att laddas ner och installeras idag.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.