Path of Exile 2 får en stängd beta – juni 2024

Path of Exile 2

Om du väntar på att Path of Exile 2 ska släppas så är det inte att hålla andan riktigt än. Spelet har långt kvar i sin utveckling innan spelstudion ens är nära att släppa något som du kan testa.

Faktum är att den planerade, stängda beta-versionen som ett litet antal spelare kommer att få testa inte är planerad till 2023. Du får vänta in i sommaren 2024 innan betan är redo som det ser ut idag.

Lästips: Se alla våra artiklar om Diablo IV här

Path of Exile 2 har varit på gång under en lång tid, och vi är otroligt spända på att närma oss slutet, men vi är inte riktigt där ännu. Vi är beslutna att inte stressa fram det här och se till att vi gör det rätt.

Den första, stängda beta-versionen fokuserar på att få till balansen i spelet.

Jonathan Rogers är en av de ledande personerna bakom Path of Exile 2 och han säger att det är viktigt att ”få till balansen rätt vid lanseringen, för när du har något på ett visst sätt så är spelarna mycket obekväma med att ändra det”.

Det är en rejäl pik till Diablo IV som har fått extrem kritik för hur Blizzard hanterade nyheterna och uppdateringen med Säsong 1.

Lästips: Modda INTE Diablo IV – ditt konto kan bli bannat

Spelet är en helt fristående titel som inte ersätter befintliga Path of Exile. De båda kan köras sida vid sida vilket får sägas vara ännu en rejäl känga till Blizzard som stängde ner Overwatch när Overwatch 2 släpptes.

FAQ

När släpps betan av Path of Exile 2?

Den första, stängda betan är planerad till juni 2024.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.