Passa på – Gratis Apple TV Plus i 2 månader

Apple TV+

Apple erbjuder just nu två månader gratis TV Plus till både nya och återvändande kunder. Men se upp – om du har en aktiv prenumeration så kan du glömma det här erbjudandet.

Anledningen till att Apple erbjuder kostnadsfri Apple TV Plus är för att fira premiären av filmen Emancipation. Det är den första filmen med Will Smith efter den stora skandalen med filmstjärnan på Oscars-galan.

För att ta del av erbjudandet så går du till adressen apple.co/willgift i webbläsaren. Följ instruktionerna så får du snart två månader helt gratis. Tänk bara på att Apple är tydliga med att bara ”nya och kvalificerade återkommande prenumeranter” får vara med och leka.

Du kan exempelvis inte förlänga en befintlig prenumeration, vilket så klart är lite tråkigt. Tänk också på att du måste säga upp den prenumeration som läggs på ditt konto när du nyttjar erbjudandet, det är nämligen en löpande betalning efter att perioden är slut.

Apple har haft flera kampanjer med gratis Apple TV+ under året. Exempelvis en i november där företaget hade ett samarbete med popstjärnan Selena Gomez.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.