Översätt allt du skriver i SwiftKey med Microsoft Translator

microsoft swiftkey translator

Microsoft har uppdaterat populära tangentbordet SwiftKey för Android. Du kan nu översätta text med Microsoft Translator direkt via verktygsfältet.

SwiftKey är onekligen en av marknadens absolut bästa tangentbord till Android och iOS. Och med nya uppdateringen till appen har den blivit ännu bättre.

Från version 7.1.3.25 kan SwiftKey översätta vad du skriver i realtid. Perfekt om du exempelvis vill skriva på engelska och översätta till tyska eller franska.

Att använda översättningsverktyget är enkelt.

Bara välj alternativet från det övre verktygsfältet i SwiftKey. Välj språket du skriver på och vilket språk du vill översätta till. När du skriver visas

Tre mindre nyheter till SwiftKey

Förutom stödet för Microsoft Translator via verktygsfältet så har Microsoft gjort tre andra förändringar. Av de mindre slaget, men ändå värda att nämnas.

  • Stöd för språket Dungan
  • Lade till symbol-layout för Tamil99 till toppraden
  • Lade till symbol-layout för Indic native till toppraden

De tre senare är knappast något som är väl använt i Sverige, men kanske är det någon som uppskattar det nya.

Sen tidigare har SwiftKey också fått stöd för de nya emojis som följer med Android P och fixat en rad irriterande fel när man skriver vissa ord på engelska. Prestandan har också förbättrats.

Om du vill prova SwiftKey kan du göra det via länkarna här:

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.