Outlook på iOS har uppdaterats – nu kan du formatera text

microsoft outlook formatera text ios apple

Microsoft Outlook på iOS har fått en uppdatering med nya formateringsmöjligheter för text. Äntligen kan du skicka mejl med text i fetstil, kursiv och understruket – precis som på datorn och med Outlook på Android.

Outlook är utan tvekan en av de absolut bästa e-postklienterna på iOS. Applikationen är – till skillnad från sin motsvarighet på desktop – ett praktiskt, enkelt designat och smakfullt alternativ till andra e-postklienter för mobilen.

Vad Outlook på iOS däremot inte har haft är en bra textredigerare för e-post. Faktum är att Outlook inte kunnat formatera e-post överhuvudtaget, utöver möjligheten att lägga till bifogade filer och bilder.

En ny uppdatering till Outlook har äntligen ändrat på den saken. Du kan nu ändra din text så att den är i fetstil, kursiv och understruken. Formateringar som är de mest grundläggande man kan tänka sig egentligen.

Därtill går det nu att skapa punk- och sifferlistor, bädda in länkar och ändra storleken på text.

Om du fortfarande använder Apples egna e-postklient i iOS så är det hög tid att du provar Outlook. Även om det är en Microsoft-app så kan du ansluta Gmail- och IMAP-konton om du hellre vill det – och det fungerar klockrent.

Microsoft Outlook är en kostnadsfri app som du hämtar från Apple App Store.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.