Outlook för iOS & Android kan nu koppla Facebook, Evernote och Wunderlist

Outlook Wunderlist Facebook Evernote

Facebook, Evernote och Wunderlist kan nu kopplas till e-postklienten Outlook för Android och iOS. Med det får man stöd för visning av händelser från de tre tjänsterna direkt i applikationen vilket lär uppskattas av alla som vill ha en mer samlad kalender i telefonen.


Stödet omfattar händelser från Facebook, att-göra-listor från Wunderlist och påminnelser från Evernote. Redan sen tidigare har man kunnat visa kalendern från tjänster som Outlook.com, Office 365, Gmail, iCloud och Exchange.

De som har arbetat närmast Microsoft med integreringen av det nya stödet är utvecklarna bakom applikationen Sunrise Calendar vilka köptes upp av Redmond-företaget under början på 2015. Sunrise Calendar har ett ruskigt bra app- och tjänststöd vilket nu börjar synas även i Outlook.

”Vi har arbetat hårt för att ta alla godsaker och funktioner från deras applikation(red: Sunrise Calendars) till vår kalender och ge en enda, kraftfull app som hanterar ditt personliga och professionella liv”

Inom en överskådlig framtid kommer Outlook för Android och iOS även få integration med Skype for Business, OneNote och fler tjänster.

Utvecklarna bakom Outlook har långt kvar innan applikationen ens är i närheten av den funktionalitet som Sunrise Calendar erbjuder — men här har man tagit ett stort steg närmare målet. Vad tycker du om den senaste integreringen?