OS X 10.9.4 löser WiFi-problem – märker du skillnad?

mac-os-x-logo-mavericks

Den som har en Mac kan med säkert säga att senaste uppdateringen till OS X 10.9.4 redan finns installerad då den släpptes av Apple för några dagar sedan.

Fördelen med att datorer, smartphones och andra smarta plattformar automatiskt hittar, upplyser användarna och installerar uppdateringar är att man alltid har det senaste på sin enhet – med alla de fördelar som medföljer.

Exempelvis bjuder OS X 10.9.4 på en riktigt trevlig nyhet i form av buggfixar som löser de anslutningsproblem mot WiFi-nät som en del drabbats av.

Närmare bestämt en bugg som gör att datorn inte automatiskt ansluter till ett sparat/känt nät, något som retat upp en del rejält.

Åter igen – det här är varför man inte ska vänta med att installera uppdateringar. Inte minst då OS X 10.9.4 även uppdaterar webbläsaren Safari till v7.0.5 och ökad stabiliteten när man startar från strömsparläge (sleep).

Har du varit drabbad av WiFi-buggen innan OS X 10.9.4 och löste sig problemet efter uppdateringen? Skriv gärna en kommentar och berätta.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.