Oppo Watch uppdateras med Wear OS H-MR2 (december 2020)

oppo watch 2020

Oppo Watch har uppdaterats med ny mjukvara. Smartklockan som knappt går att få tag på i Sverige har rönt en hel del framgångar på marknaden, och nu har den blivit ännu bättre med förbättrade Wear OS H-MR2.


Uppdateringen till Wear OS H-MR2 kallas även ”Fall Update” för Wear OS. Det är den senaste versionen och en av de större uppdateringarna till Googles plattform för smartklockor.

Wear OS H-MR2 har släppts till flera smartklockor med Wear OS under 2020. Bland annat Fossil Gen 5-serien (som är tillgängliga i Sverige) har fått uppdateringen under hösten.

Och nu är det äntligen dags för en lite undangömd smartwatch, nämligen Oppo Watch.

Med Wear OS H-MR2 får vi bland annat en mängd ospecificerade batteri- och prestandafixar. Snäppet vassare batteritid och något kvickare gränsnitt; en användare rapporterar upp till två dagars battertid efter uppdateringen.


Oppo har också gjort några egna förändringar i mjukvaran till Wear OS H-MR2.

Bland annat har de lagt till nya urtavlor, så kallade watchfaces. Oppo har också förbättrat sömnmätningen rejält. Tidigare kunde Oppo Watch bara mäta mellan 20.00 och 10.00, vilket inte fungerar för de som måste sova dagtid.

Med Wear OS H-MR2 har Oppo gjort optimeringar så att sömnmätningen fungerar under dygnets alla timmar.

Lästips: Enkelt knep ökar prestandan i din smartklocka med Wear OS