OnePlus 8T presenteras den 14 oktober

OnePlus

OnePlus 8T presenteras den 14 oktober. Det avslöjar mobiltillverkaren i ett meddelande där de även skriver att evenemanget hålls online kl 16.00 svensk tid. Presentationen av OnePlus 8T kan du se på YouTube här.

Vad vi känner till just idag så väntas tillverkaren inte introducera en förbättrad T-uppfräschning av befintliga OnePlus 8 Pro. Istället ska det bara handla om en enda mobiltelefon kallad OnePlus 8T.

Det finns inga officiella uppgifter om mobiltelefonen än, men de rykten som gäller pekar på att modellen får en 6,55-tumsskärm i 120 Hz, Snapdragon 865-processor, 12GB RAM-minne och snabbladdning med 65 watt. Det ska även finnas lagringsutrymme på 256GB och en kamera på 48 megapixel.

Så här säger OnePlus i sitt officiella meddelande om evenemanget:

OnePlus is always looking for opportunities to bring the latest technology to our tech-savvy users as soon as we feel it meets our high standards. With the upcoming OnePlus 8T, we are once again raising the bar for ourselves in terms of the overall user experience, thanks to some new features that we are excited to introduce for the first time in a OnePlus device.

Det pratas om en enda mobiltelefon för evenemanget, men det vore inte orimligt om vi får se åtminstone till som är billigare än OnePlus 8T. Vad som kommer återstår dock att se.

Lästips: Är OnePlus Nord vattentät?

Om du inte kan vänta på att OnePlus 8T presenteras så kan du kolla närmare på OnePlus Nord. Det är en mobiltelefon i mellanklassen som släpptes tidigare under 2020 och som kostar runt 4 600 kronor för 128GB eller 5 400 kronor för 256GB.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.