Hur mycket kostar Xbox All Access? Här är priserna!

microsoft xbox series

Xbox All Access ha fått svenska priser. Nu kan du skaffa Microsofts nya spelkonsoler samt Game Pass i ett paket med fast månadskostnad. Och du kan bara skaffa Xbox All Access via Elgiganten.


Om du vill skaffa Xbox Series X eller Xbox Series S kostar spelkonsolerna dig antingen 5 695 kronor eller 3 595 kronor. En inte helt obetydlig summa som kan vara svår att skrapa fram för en del hushåll.

Kan eller vill du inte lägga de tusenlapparna på en ny spelkonsol direkt finns Xbox All Access som ett alternativ. Xbox All Access har en fast månadskostnad och inkuderar en spelkonsol samt speltjänsten Game Pass.

Du kan bara skaffa Xbox All Access från Elgiganten och månadspriserna är följande:

  • Xbox Series X + Game Pass: 370 kronor per månad
  • Xbox Series S + Game Pass: 283 kronor per månad

Det är i princip en vanlig avbetalning och du låser dig till att betala i 24 månader. Totalkostnaden är 8 880 kronor för det dyrare alternativet och 6 792 kronor för den billigare.


xbox series x s xbox all access elgiganten

Inbakat i priset är Game Pass som har en månadskostnad på 135 kronor. Bara där har vi en kostnad på 3 240 kronor över 24 månader. Om du skulle köpa spelkonsol och Game Pass separat blir totaltkostnaden istället följande:

  • Xbox Series X + Game Pass: 8 935 kronor
  • Xbox Series S + Game Pass: 6835 kronor

Du betalar alltså mindre än en procent mer om du köper allt separat.

Notera att du endast kan skaffa Xbox All Pass i Elgigantens fysiska butiker. Du kan förhandsboka din Xbox Series X eller Xbox Series S från den 22 september kl 09.00.