OnePlus 5T med Star Wars-tema släpps i Sverige

oneplus-5t-star-wars-swe

Snart kan du köpa flaggskeppstelefonen OnePlus 5T med ett exklusive Star Wars-tema. Telefonen kommer att börja säljas i våra nordiska länder samtidigt som nya Star Wars: The Last Jedi har biopremiär.

Den kommande Star Wars-utgåvan släpps den 15 december i Sverige, Finland och Danmark. Det är dagen efter biopremiären och de tre länder blir de enda i Europa som officiellt får OnePlus 5T med specialtemat till butikerna.

Så vad är det då som skiljer den nya varianten från de vanliga som går i Midnight Blue? Jo, baksidan går i silver med en röd Star Wars-logotyp, det medföljer en unik (tills någon läcker ut den på internet) bakgrundsbild och sidoreglaget på telefonen har fått ett stänk av rött.

Någon prislapp finns inte i skrivande stund, men förhoppningsvis blir priset inte alltför kryddat bara för att Disney får vara med på ett hörn. Vår rekommendation om nya varianten blir betydligt dyrare att du köper den vanliga telefonen istället.

Förutom i Sverige, Finland och Danmark så kommer telefonen även att släppas på den indiska marknaden. Där håller OnePlus ett större evenemang den 14 december för att marknadsföra sin produkt tillsammans med Disney.

Om någon undrar varför OnePlus fokuserar på Indien så kan nämnas att landet har en mycket stor skara Star Wars-fans. Dessutom passar OnePlus på att ha sitt evenemang under Bengaluru Comic Con vilket garanterar ett stort antal Star Wars-fans på plats bara för det.

OnePlus har inte haft någon officiell försäljning av telefoner i Sverige tidigare. Att OnePlus 5T nu släpps i vårt avlånga land är både spännande och en förhoppning om fler lanseringar i framtiden. Har du en OnePlus-telefon, och hur ser du på att kunna köpa tillverkarens modeller här i Sverige?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.